Biscuter

Tot En Pell

ESTIU 2010 – L’ACTUALITAT DES DE BISCUTER


Estimats clients i amics,

Després dels llargs mesos d’hivern i de la sorprenent gran nevada del març, aquí a Catalunya, estem molt contents perquè finalment ha arribat el sol, els colors de les flors i un cel blau, magnífic. 

Aquí a Biscuter estem preparats per la primavera, i molt revolucionats amb les noves, boniques i súper anapades pells en colors sorprenents: Subtil espígol, rosa pastel; el sempre actual beig que combina amb tot. Colors que afavoreixen i  que són ideals per al canvi d’hivern a primavera/estiu. 

Stacks Image 18

Els proposem tant els colors pastels com els colors brillants, groc mimosa i blau viu que afegeixen impacte i estil a qualsevol abillament, i són una agosarada manifestació per a les actuals estacions.

Stacks Image 19

Tenim una àmplia col·lecció  de bosses, cinturons, accessoris  i productes dissenyats  en pell a la botiga, i volem recordar-los que a Biscuter vostès poden crear el seu model únic, escollint color i forma, fent la seva compra original i única. 

Vinguin a veure’ns i comprovin que podem crear quelcom realment especial, exprés per a vostès i a un preu raonable que pensem que els sorprendrà. 
Donin una ullada a la nostra web i veuran  una petita selecció de les nostres novetats d’aquesta estació, models i colors. 

Hi hem afegit també informació de la nostra petita empresa i de la gent que hi col·labora, que desitgem que els agradi. També esperem que gaudeixin d’aquest nostre segon Newsletter. 

Afectuosament, 
Joan i Marisa