Biscuter

Tot En Pell

Tardor-Hivern 2010

Estimats clients i amics,
 
Benvinguts al nostre segon Newsletter de tardor/hivern. Aquest any hem estat molt ocupats a Biscuter viatjant per Itàlia per escollir les millors novetats en pells i accessoris, desenvolupant nous models i dissenyant nous productes, millorant la web i la Newsletter. La positiva acollida dels nostres clients justifica en escreix l’esforç realitzat. Agraïm la vostra entusiasta resposta i els vostres suggeriments.
 
Ara que els dies s’escurcen i baixen les temperatures comencem a pensar en les festes que s’apropen: el Nadal i la tradicional festa dels Reis. Ens encantarà presentar-los les nostres novetats en materials i productes per a regal i accessoris que sabem que els agradaran.
 
En els colors de la nova estació trobem el beix clar, el cuir, el blau petroli i el càlid gris, que componen una subtil, rica i versàtil gamma de colors, i que conferiran estil i elegància al seu armari d’hivern. Els sempre clàssics negre i xocolata són naturalment sempre disponibles i sempre amb els millors materials que vostès esperen trobar a Biscuter.

Stacks Image 15
Stacks Image 16
Stacks Image 17


Vingui, doncs, a visitar-nos a la nostra botiga del carrer Santaló, 83 i els podrem ajudar a escollir exquisits i personalitzats regals per a la seva família i amics, des d’una bonica bossa o maletí en agradable pell per a la seva parella, a un impressionant  cinturó d’última moda per a la seva filla o un perfecte moneder per als seus amics. Tenim sol.lucions per a tots els pressupostos. Si ho desitgen poden telefonar-nos o escriure’ns per parlar sobre els regals que necessiten per a les properes festes. Per ajudar-los millor durant el mes de novembre tenim obert els dissabtes al matí de 10h a 14h. i durant el mes de desembre, els dissabtes 11 i 18 obrirem de 10h a 14h i de 16h a 20h.
 
Com de costum, aquí a Biscuter, el més important és la qualitat artesanal dels nostres productes. Per aquest motiu comptem amb el mateix equip de personal tot l’any, dedicat a elaborar els nostres articles de pell amb precisió i exclusivitat. Si necessiten que manufacturem alguna cosa especial que no es trobi a la botiga, estarem molt contents de satisfer-los, però tinguin en compte que necessitem un mínim de temps, ja que la nostra feina no es pot fer amb presses.
 
Així doncs, estimats clients i amics, gràcies pel seu incondicional suport any rere any. Els desitgem el millor per a aquesta tardor i també unes feliç Nadal i pròsper any nou.

Marisa & Joan