Biscuter

Tot En Pell

I ARA RELLOTGES VINTAGE

La segona meitat del 2011, a BISCUTER  vàrem notar un progressiu augment en les comandes de corretges per a rellotges de polsera, i molt especialment en les adients per a models amb acoblaments especials, o bé canells que requereixen mides diferents a la producció regular, més o menys llargues del normal.
Stacks Image 25
Els clients de BISCUTER que hagin llegit la HISTÒRIA EMPRESARIAL de l’establiment, saben que Joan Radresa va arribar el 1982 al món de la marroquineria procedent de la rellotgeria. Un cop acabada la formació de tècnic rellotger a l’escola Suïssa de Barcelona va treballar com a Director del servei post-venda de la delegació de les marques NIVADA-ORIENT-BOREL, va muntar el seu propi negoci a la seva vila natal de Torroella de Montgrí i més tard va muntar un servei tècnic especialitzat en rellotges japonesos a Barcelona.

La presència constant al nostre establiment BISCUTER de clients relacionats amb el món del rellotge, va despertar les ganes de reprendre i aprofundir la relació amb un ofici sempre present,  i fou així com a començaments del 2012 vàrem donar forma al nou projecte: ara a BISCUTER, a més de fer tot tipus de corretges per a rellotges de qualsevol classe, en tota mena de pells i colors, reparem els rellotges dels clients, fem canvis de piles i a més, venem rellotges vintage perfectament reparats i restaurats per nosaltres, amb total garantia.

S’ha fet així realitat el somni de recuperar el vincle amb la rellotgeria a través del fil conductor de les corretges de pell.

Barcelona, Novembre 2013